Szerelmes lettem a testvérem feleségébe

Nemrégiben közösen nyaraltunk a testvéremmel és a sógornőmmel. Épp szétmentem a barátnőmmel, ezért előbb el sem akartam menni, ám végül nem mondtam le a régóta szervezett utat velük. Igyekeztek vigasztalni, elterelni a figyelmem. A sógornőmmel sokat beszélgettünk, és pár nap után azt vettem észre, hogy nem tudok másra gondolni, csak őrá. Érzem, hogy ő is akarja. Ti mit tennétek?

Nemrégiben közösen nyaraltunk a testvéremmel és a sógornőmmel. Épp szétmentem a barátnőmmel, ezért előbb el sem akartam menni, ám végül nem mondtam le a régóta szervezett utat velük. Igyekeztek vigasztalni, elterelni a figyelmem. A sógornőmmel sokat beszélgettünk, és pár nap után azt vettem észre, hogy nem tudok másra gondolni, csak őrá.

Eddig észre sem vettem, mennyire jó nő, de most látom, hogy nemcsak rettentő csinos, hanem okos, kedves is. Szerintem ő sem közömbös irántam, de egyelőre nem fedtük fel az érzéseinket. Hogyan is tehetnénk, hiszen ő a bátyám felesége!

A nyaralás a balcsin már 3 hónapja volt, és mikor észrevettem, hogy kezd köztünk alakulni valami, elmentem bulizni és összejöttem egy lánnyal. Azóta annak a kalandnak vége, és én még mindig a sógornőmre gondolok. Egy városban lakunk, hétvégén a szüleinknél gyakran összefutunk, ilyenkor azt sem tudom, hova nézzek, és látom, hogy ő is zavarban van. A bátyám egyelőre nem sejt semmit. Nem tudom, meddig fogom tudni türtőztetni magam, a sógornőm ahogy néz rám, az mindent elmond. Ő is akarja. Ti mit tennétek a helyemben? A bátyámmal jó kapcsolatban vagyok, nem bántanám meg, azonban úgy érzem, a felesége sokkal jobban illik hozzám, mint hozzá.

Facebook
Megosztás

További bejegyzések

Mit tehetünk, hogy ne váljunk internetes csalás áldozatává?

Manapság egyre nagyobb teret nyer az online ügyintézés lehetősége a pénzügyeinkkel kapcsolatban is, hiszen ezek számos kényelmi szolgáltatást nyújtanak: karosszékből intézhetjük a banki ügyeinket vagy a bevásárlást. Nem csoda, hogy erre a lehetőségre az internetes bűnözők is felfigyeltek, és évről évre egyre nagyobb károkat okoznak világszerte. Hihetetlen gyorsasággal és kreativitással próbálják kicsalni az internetezők adatait és pénzét, ezért kiemelten fontos, hogy tisztában legyünk az internetezésben rejlő veszélyekkel és a védekezés lehetséges módszereivel.

Tovább olvasom

A menyem eltiltotta tőlem az unokámat, mit tehetek?

Sosem szerettem a menyem, ez tény. De a fiam szerette, így a háttérbe húzódtam, nem szóltam bele a dolgaikba. Már 5 éve voltak házasok, amikor megszületett az unokám, Danika, a család szeme fénye. A menyem sokat hívott, hogy segítsek, mert fáradt, nem bír egyedül a gyerekkel. Én örömmel mentem, hiszen nyugdíjas vagyok és ez az ember ahol tud, segít.

Tovább olvasom